Flera föslag

Kolla in dessa tårtor!

Vaoo

Så jäkla häftiga tårtor! Fixar du en sån Evve?! He he!


bilderna lånade här

Hinderprövningen

Hinderprövningen kom igår när jag o dottern var på fastlandet o begravde min mor.
Vi kan nu lagligt gifta oss!

alla har anmält sig?

76 gäster blir det nog som kommer på bröllopet. Tror inte att det är fler som hör av sig. De som är kvar att anmäla sig bryr jag mig faktiskt inte så mycket om de kommer eller inte... varför har vi då bjudit dem? Jo för gamla tiders skull. Det är nog den enda anledningen. Nu har vi ju inte alls mycket gemensamt kvar längre, hörs aldrig av, träffas aldrig... så ja, det spelar faktiskt ingen roll om de väljer att stanna hemma den dagen! Grymt? Jomenvisst... de e så jag känner det, o min blivande man oxå för den delen för vi pratar faktiskt med varann! (ja annat hade ju vart konstigt)

Bridezilla

När jag skaffade den här underbloggen, ja då vi bestämde att vi skulle gifta oss alltså, så valde jag namnet Bridezilla o kolla om det fanns nån annan som hade namnet. Puh det fanns det inte. Nu när jag skulle kolla på Bloglovin´hur många som följde me under resans gång fram till altaret... hmmpf, 7 st med samma namn på sina bloggar! Hur kan de ha SAMMA namn? När jag skulle välja namn till huvudbloggan så fanns det redan en med samma namn vilket namn jag än skrev o testa om det va ledigt... Bra jäkla skumt. Hur kan man va helt ensam om ett namn o sen ett par månader senare så finns det 7 st...

Svårt de här me buketten

Har haft en konsultation över telefonen idag om tårtan som "lillesyrran" ska baka. Hon undra om det skulle va en för 150 personer... nä, det räcker nog me 90! Sen snacka vi lite om blommorna som ska va på tårtan. De ska ju matcha buketterna o corsagerna. Jaaaa, de e en svår fråga. Temat går ju i silver/grått, svart o vitt. Men hur många såna blommor finns det? Nä, jag har tankar kring stora blodröda rosor. Men jag måste ta en rejäl funderare på det...

Röd/rosa rosor i en väldigt enkel bukett


Nä, inte ett hjärta...


En riktig vinter bukett me vitt


Jag gillar verkligen kontrasten -det vita mod det riktigt blodröda


En vit bukett syns ju rätt bra ändå...

Inför

Gästantalet är nu helt plötsligt uppe i 67st! Det ökar på! Det är ännu ett tiotal som inte har meddelat om de tänker komma eller inte. Får se om de ökas på eller om de glöms bort.
Jag har fått ett nytt projekt, att öppna alla 20 dukförpackningar, tvätta upp dem o stryka dem. Och dem e ju inte direkt små... ska stryka om o vika om alla sarvetter me. Jäkla slavgöra. Tur är att jag har tre månader på mig!

Hinderprövning =check

Idag har vi vart o fixat hinderprövningen! Jag ska fortfarande heta som jag heter efter att jag är gift men min underbara älskling tar mitt efternamn o behåller sitt som mellannamn!

Speglar återigen

62 gäster är det som har anmält sig till bröllopet. Ja det kan ju komma till ett par stycken eftersom det alltid är människor som inte fattar det där med "sista anmälningsdagen". Och den dagen var för tre dar sen.
Jag ligger rätt bra till i planeringen tycker jag. Gjorde en test dukning härom dagen men nu har det blivit ändringar sen dess. Ska nämligen inte längre ha aluminium-underlagen under ljusen. Nä jag återgår till ursprungsplanen o använder speglar. Jag kom ju på att jag o min förstfödda unges pappa hade en spegelvägg för en herrans massa år sen o jag ringde o fråga om han kom ihåg det o om han hade kvar dem. Och det hade han så jag ska ha dem! Perfa! På honnörsbordet blir det nog vår helkroppsspegel som underlägg till ljusen! Ska oxå höra me svärföräldrarna om jag kan låna deras speglar som de inte använder som extra!
Så det kommer att se ut så här på ett ungefär. Väldigt häftig stämning!

RSS 2.0