Smärt o smidigt!

Jag provade min brudklänning igår och den satt perfekt! En stor sten släppte fr bröstet eftersom den är en storlek för liten o jag har ju ätit en massa gott nu under julen. Jag var skraj att jag inte skulle komma i den men så var det ju inte! Skönt!
Nu i veckan ska jag börja sola oxå. Vill inte det egentligen för jag har ju blivit vuxen o skraj för cancer! Det är så otroligt många som drabbas av hudcancer o varför utmana ödet? Men jag tror faktiskt i grund o botten att ett par gånger under två månader ska va rätt riskfritt, peppar peppar!
Ja det är mindre än 2 månader kvar nu! Helt otroligt!
Fick ett tilskott av cash nu under julhelgen så jag funderar på om man ska ta en riktigt florist till buketterna ändå... och kanske beställa tid hos frisören o skaffa lite extensions till håret?! Ja varför inte?

2 månader kvar idag

Det är exakt 2 månader kvar tills jag gifter mig! Allt är i fas och ingen katastrof har hänt, peppar peppar!
Alkoholen är inköpt och står o samlar samm i ett av rummen här hemma. Klänningen o alla tillbehör till mig hänger i samma rum. Alla viktiga papper sitter på kylskåpsdörren... Allt annat som ska till ordnas ett par dar innan!
Ja allt är i fas!


Jag lovade ju en bild på testdukningen för evigheters sen... Nu kommer det inte alls att se ut så här för jag ska ju ha speglar under ljusen och servetterna kommer att vikas helt annolunda... så det är en icke-sann testdukning... men iaf här e dem bilderna!


Prova klänning

Idag ska min dotter/brudnäbb prova en mall till sin klänning. Lilian kommer hit i eftermiddagen o hon har sytt en mall som Märta måste prova innan hon kan sy den fina näbb klänningen! Spännande o se hur den ser ut, även om det bara är "för"klänningen! Kanske kommer en bild...

78 dagar kvar nu

Jag har vart så dålig på att uppdater min bröllopsblogg! Men bröllopet är fortfarande på och det är mindre än 80 dagar kvar, 78 för o va exakt!
Det har gått otroligt fort, när jag börja skriva i bloggen så var det drygt 8 månader kvar. Det har hänt mycket under dessa månader, både bra o dåliga saker. Det mesta är klart, maten ska ännu inhandlas men det görs ju de sista dagarna innan dagen! Märtas hår accesoarer, ett par skor till henne, klänningen till henne sys just nu i denna stund. Det ska ju inhandlas sånt som blommor oxå, till buketterna o corsagerna. Mitt hår och makeup ska fixas... ja det är en del kvar men inget jag kan fixa nu utan det blir sen senare !

RSS 2.0