ångrat mig!

Det är mindre än 6 månader kvar till vårt bröllop!
Allt känns så bra! Allt är det fortfarande rätsida på, inget som har gått snett som inte har gått o åtgärda! Det känns för bra för att vara sant!
Känns som att allt dumt kommer att ske precis innan dagen! Nä så ska jag inte tänka! Allt kommer att gå bra, eftersom att jag planerar allt i minsta detalj, minsta färg och förutsätter problemen innan de uppstår så BORDE allt gå som på räls!
Har dock ändrat mig om graveringen på ringarnas utsida... Det ska nog stå Patric ♦ 2010 02 20 mycket nollor o tvåor blir det!
Poängen med det är att FÖR EVIGT ser ut i mina tankar som en helt vanlig tonårsring som man kan köpa på typ Glitter... nä det ska va one of a kind- ring! Och mellan siffrorna i datumet kan jag varje årsdag av bröllpet få en ny diamant ingraverad!
Ja det kommer att bli bra!

Panduro...

har jag beställt dessa saker ifrån!

Tanken är att jag ska göra dessa hjärtan med den svarta ståltråden på bilden breve och i dessa hjärtan som hänger på gästens glas ska dennes namn sitta på ett snyggt papper i silver, eller svart... har inte bestämt mig än på den punkten!
38kr/17meter


Detta fina svart band som är självhäftande ska sitta runt de vita linnesevetterna, som en servettring!
29,50kr/3meter


Denna rostfria dekorationsplåt ska funka som blockljus-underlägg i mitten av borden!
39kr/A4-ark

Denna blev det!


498kr st men så ska den vara blankpolerad Titan -ring så det tillkommer 100kr.
När dessa 2 ringar kommer om 4 veckor så ska det in till Dick´s guld o silver för gravering (FÖR EVIGT) på utsidan plus att min ring ska få en diamant i texten För evigt   ( ♦= diamanten)  Jo det kommer att bli så snyggt!

Dessa prylar...

köpte jag på IKEA när vi var där....

IRIS servett, 4-pack 19kr. Köpte 72st servetter. Bra o ha till alla framtida fester oxå!

KNOPPA lakan, 25kr/st. Köpte 20 st och ska använda dessa som bordsdukar! Perfekta o billiga!

Jag ska ljus, vita ljus som bordsdekorationer, därför köpte jag HEMSJÖ blockljus 4-pack 19kr. Jag köpte 5st 4-pack!

Och jag gillar ju variation så jag köpte oxå FENOMEN blockljus set om 5 för 59kr. och jag köpte 5st 5-pack! Jag ska räkna lite på detta o se om dessa ljus räcker eller om jag vill ha ännu fler!

SNÄRTIG vas som jag köpte 20st av, ska dock inte använda som vas utan som vinkaraffer... Vi ska nämligen till Tyskland jag o syrran o köpa alkoholen till festen så det blir Bag-in-box vin som ska hällas upp i dessa karaffer o bjudas på under middagen!

Ringarna

Idag ska vi kolla ringar! Vi har beslutat oss för Guldfynd och väldigt enkla guldringar som vi ska göra speciella! Vi kör gravyren på utsidan och kanske sätter dit en liten diamant på min...kanske... får se om jag vill ha det eller inte!

Ambitiösa jag!

Jag har tagit mig för o tvätta alla 72 servetter! När dessa har tvättats klart så ska jag hänga dem på torkning och imorrn när de är torra ska jag stryka dem alla 72 servetterna!
När det är klart så ska jag rulla dem så de inte blir några veck eller nåt sånt jobbigt! Visst är jag ambitiös!

kläderna o annat

Min brudklänning kom lagom till vi skulle resa bort på vår semester, alltså torsdagen den 6 augusti! Jag har ju såklart glömt o uppdatera denna blogg men hur som haver så e den sååå fin!
Slöjan (den nya hela) kom nu för ett par dar sen! Väl paketerad med skumgummi o kartong, vilket den trasiga inte hade, den låg helt opaketerad i en påse!
Så nu ska det bara inhandlas underkläder såsom trosor o stay-ups, P´s skor, ringarna o maten o spriten! Skönt att det håller på o ordna till sig med allt! Sen är det ju en bukett till mig, 3 till tärnor, näbbar o corsager till grabbsen!  Makeup och frisyr ska ju oxå kosta!
jaja, mycket e kvar men mycket är oxå ordnat!

Mitt första...

bröllops-missöde hände igår.... Slöjan var trasig då jag öppnade den. Piggarna på kammen var borta, eller iaf 5st av dem. Tre fanns i påsen men två fanns ingenstans. Vilket betyder att någon på Haléns har alltså kastat i slöjan i påsen trasig o sen tejpat ihop o sen lagt den i ytterliggare en påse o postat till mig! Får man göra så? De e ju liksom inget vanligt paket... det är ju förmodligen en slöja man ska ha på sitt livs viktigaste dag! Det måsta ha vart nån som va djävulskt avundsjuk! Anti bröllops gubbe/kärring!
Jag ringde upp företaget o berättade nästan allt detta (inte det sista om avundsjukan) men jag berättade min slutsats om att den måste ha vart trasig redan då de paketerade den i påsen. Hon lovade o skicka mej en ny o jag skulle returnera den trasiga (så nån annan kan få den då eller???) Surkärring va hon me! Inte alls karismatisk!

Min slöja

Slöjan har kommit! Ska ner o hämta den på posten senare idag!

Örhängerna kom...

kom med posten idag! Matchade sååå bra med halsbandet som är ett arvegods från min farmor!

Klänningen

Tjoho! Min klänning är klassad som levererad! Hoppas den kommer snart då!


RSS 2.0