Idag känner jag mig manglad, orklös, halvt deprimerad o näst intill tom. Tror det mesta tar ut sin rätt just nu. Igår var P på personalvård=p-fest! Timmarna innan fortlöpte genom hans mobil. Alla ville prata med honom samtidigt så den ena vännen, kollegan, polarn, och föräldern bytte av varandra i luren. Inte mycket hjälp fick man att ta hand om gnälliga ungar! Ella var här o fika med sin familj samtidigt som P's pappa skulle ha ett nytt elbolag fixat just här hos oss på vår dator. Elias skulle bli hämtad från dagis samtidigt som Per skulle ha skjuss till flyget o samtidigt som Ella var här o fika... Det var stressigt bara för att nämna förnamnet. Skynda sig hem igen för att E skulle få mat i magen sen skynda sig till en bankomat så att vi kunde ta ut stålar till en overall som jag skulle köpa av en person som P absolut inte tålde. Ja, bebis var skitsur o skrek i bilen heeeela resan för hon var trött... Elias var oxå sur för han spillde ut sin julmust över sig själv. Ju mer den ena skrek dessto mer skulle den andra skrika ikapp. Det hela sluta iaf med att Bebis skrek så hon kräktes o jag skrek på P att han fick hoppa bak för att rädda livet på henne eftersom hon inte fick nån luft medans hon kräktes....
Jahaja, vi skulle ju köpa ett nintendo 3ds till M sen oxå, in på Maxi och Elias beter sig som en äkta 3-åring med ren o skär trots rakt igenom! Eller ett djävulsyngel, funkar ju oxå!
Jag o P rök ihop igen och då var det dags att fundera på skilsmässa! Why not, liksom -bara för att reta upp situationen mera! ANDAS!
Nä vi är inte skilda idag, men jag är trött. Elias somna redan vid 19 igår så för att han inte skulle vakna sen senare på kvällen så släckte jag ner överallt o tog in bebisen in i vårt sovrum o spenderade resten av kvällen där inne. Vid 22.30 vakna Elias för Linn va ju på bushumör... som tur va ville han bara ha välling o somna sen om igen! Jag släckte lampan o stängde av tv;n runt 23.30-tiden. Sen sov vi skitdåligt inatt med. P var ju inte direkt ljudlös när han kom hem runt 01.20-tiden!
5.30 vakna Elias igen o ville ha välling, sen var han vaken!
Jag vägra o klev upp vid 7.45 när klockan tjöt! Bebis står o vrålar vid fötterna på mig nu så... jaja plikten kallar!