Igår firade vi vår bröllopsdag nummer två! Eller firade o firade... tror vi gifte oss lite fel i firandets namn... dagen innan vår födelsedag (vår eftersom vi fyller år båda två idag) var kanske inte den bästa dagen för det kommer nog aldrig att firas som det skulle behövas firas! Det är alltid en massa som måste förberedas inför den 21 feb då det alltid kommer att komma människor o fira oss! Sen, när vi blir äldre, då får vi fira vår bröllopsdag och sedan dagen efter våran födelsedag!
Igår jobbade P och jag stod o gjorde smörgåstårta i 8 timmmar. Inte konstant i 8timmar men så lång tid tog det innan den var helt klar. Många avbrott blev det, blir ju så med två småttingar med starka viljor!
Idag ska jag baka två olika kakor/tårtor men sen bygga ihop så det blir bara en... det är mycket choklad, grädde, digistive, kolasåser, minimarshmallows, banan, brownie.... ja, jag får ta en bild på den sen helt enkelt!
Om ett par timmar kommer en del av P´s släkt och jag ska hämta o lämna ungar på dagis o skola under tiden... vanlig vardag o fest samtidigt!
E med fam. skulle ha kommit men mellan ungen är sjuk så nu kommer det att bli sjukt mycket smörgåstårta över =(